Follow by Email

Friday, September 9, 2011

Salam sejahtera. Laporan kaji cuaca MotMot jam 1:46 petang hari Sabtu. :)


           langit : GELAP
           awan : HITAM DAN MENAKUTKAN
           mood : SEDIH n TERLUKA


tapi kesan kepada hati aku akan hilang untuk berminggu2,mungkin berbulan2 :(
                  So,BULAN adalah GF HIM sekarang. Kapel beberapa hari selepas aku dan HIM putus. Yupt! Truth does hurt~ Umm.. Aku tau mmg salah aku sebab aku yang memulakan perbualan uh. Tapi hati aku mmg xtahan gile sakit sbb BULAN jawab dgn tenang,,dan aku tabik die untuk itu. Yeah,terpaksa aku akui die BAEK.,,die,,, PERFECT! Roomate aku tanye,pernah xaku tertanye pade diri aku sendiri ape yang BULAN ade yang aku xde dan ape yang BULAN buat yang aku x buat,,?? Haha,,sambil ketawa aku jawab,, "byk Yun,,byk,," Dan aku sedih dan luke lama terbuka,(tulah cari pasal lagi).. Maafkan aku DEAR..
Aku takot untuk bulan2 dan tahun2 yang akan dtg,ingatan aku kat HIM xhilang2,, Sebab tu aku rase ade baeknye aku DELETE akaun FB aku..sebab setiap apa yang aku nampak tgk dan bace akan just tambah NANAH kat hati aku,>_<    Aku nangis...

          " BECAUSE I LOVE HIM BUT HE NEVER DID ANYTHING SPECIAL TO ME..
                    AND I LOVE HIM BUT I WAS NEVER SPECIAL TO HIM.."

        Dan siapa aku nak halang hidup die sekarang? Siapa aku untuk mencelah walau hanya sekadar "hi"..

                        "GOODBYE,,AND UR SUCH A LOVELY GIRL"-ayat die yang aku xkan lupe sampai bile2,, sampai bile2...


         Dan hanya pada Tuhan je lah aku mampu memohon so that perasaan ni takkan mengganggu gugat hidup aku. Aku pun ingin bahagia. Menyayangi kau xbermakna hanya kau yang aku sayang. Di mana saja kau berada,aku doakan kau sentiasa bahagia dengan BULAN atau sesape saje. dan jadilah insan yang setia.. :)