Follow by Email

Saturday, November 26, 2011

A BLAST IN A DAY!!~

     So,hari ni hari yang sangat SERONAK fully occupied with JOY,LAUGHS,SOBS,SCREAMSS(-.-) and of course,EXPERIENCE :D

    Awal-awl sudah bangun kul 6.10. Sebenarnye kunci jam 6.15 tapi oleh kerana keSEMANGATAN nisa,kemma dan halim -.- yang meMESEJ dan memecah kehinangan pagi cuti aku,jadi terpaksalah,, HAiii..kawannn :D Lepas tu,dah siap solat Subuh bagai.kitorang meneruskan VISI MULIA:mencari THE SUN yang hilang. HAHA. POYO ^^. Teeeettttt!! Just pegi JOGING sampai cecah kaki atas tangki air atas PUNCAK ALAM tu dengan harapan nak tengok matahari terbit. Maka,kitorang semangat gila lah kan si WONDERPETX ni pakai kasut sukan segala. HARAPAN. ......tengok tengok HALIM,WAN dan PIAN pakai selipar penjajah je -.- Sengallllll~

    Dan Allah itu MAHA PENGASIH dan MAHA PENYAYANG. Sampai ke pagi tadi aku masih berpeluang melihat keindahan alam ciptaanNYA. SUBHANNALLAH :D AMAT CANTIK. SUPERRRBBBBB! Punya lah nak sampai atas tangki air tu punye payah! Sumpah buruk gile care aku naek atas tangki tuh! FYI,tangki tu TINGGI la jugak okeyyy.. At least, aku leh gak naek sendri,si kemma dan nisa kene tolak dri bawah dan tarik dari atas. HUH! EDEN JUGAKKK YANG KONO PULL AND PUSH!! -_- Them,CAMWHORING!






IT CAME OUT OF NO WHERE!!~ 

     GOD! memang best giler dapat strecth out early in the morning kann :D hilang rase sume sengal2 badan (ewahh dah macam nenek aku daahhh).. Then tetiba dengar HALIM aka kitorang punyer TOUR GUIDE to the TANGKI cakap nak pegi SUNWAY PIRAMID. Kitorang 3 orang ni dengor je lahh.. lebih kepada SEDOR DIRI sebab masing masing tahu PURSE tengah mengalami KEMARAU. besela,,DUET RAKYAT xmasok lagi ahoi! >_< Dipendekkan cerita,kitorang pon join nak gi SUNWAY PIRAMID jugoppp.. eheh,dapat FULL SCHOLARSHIP okeyyhh! yawww au auu,, XD haha! Dari sem lepas berangan nak pergi SUNWAY PIRAMID. then, ape salahnye sebab time ni je lah kitorang FREE dan lagipon ade orang sudi tunjukkan jalan apolaiii.. tadah jo lahh tangan ehhh.. hee! $$$$$$$$
   
     Sumpahh bas xboleh nak penuh lagi! Sampai aku terpaksa maen GESEL-GESEL dengan seorang mamat BERTUAH ni yang duk belakang aku. >_< SSHHIIOOTTTTTT jeh! Tapi aku tahu bro tu pon xselesa,,ape? ingat aku wangi sangat lahh nak gesel2 kat org? HAHA. :D Dan kepada Kemma dan Nisa,sila improvekan skill TOLAK MENOLAK untuk dapat naik ke atas bas oh! letihhh makk nyahh! SOndol je semua lenkali!hik3~

     Dan WTH!!! Kitorang salah turun kat Seksyen 2! Padahal kene turun kat PKNS dohh! And...heheh.. semestinya lah itu salah aku yang WAK BIJOK sokmo nihh,,hahah! Aku pon pelk,asal TOUR-TOUR GUIDE kitorang si RAJA,WAN,HALIM dan PIAN tak turun skali?? Dan aku musykil kenapakah aku terlihat satu tangan melambai-lambai ke arah aku semasa aku sedang menyeberangi jalan?? DAAAAMMMNNNNN~ hahaha. XD Itu lah namanya : Malu Bertanya Sesat Jalan. Lesson One,right.pfftt :P

    "WOOOWWWWW" hee, reaksi aku first time smpai SUNWAY PIRAMID. *teruja teruja. HAHA :D Dalam kepala dah aim ICE SkATING lahh,,, haha! Dengan 'SPONSOR' yang kitorg dapat tu memang kaw kaw leh maen la ICE SKATING! ya beda bedduuuu! heee :P Then okeyyy.. first time main ice skating ohh!!! hik3~ And the OPENING ACT is special from AKMAR TAJWI!! hahaha.. masuk2 ice rank tu je.. kedebummm!! Hilang keayuan mek siam tuhh. kunag3. Ish3,,cian3.. mula-mula tu semua main tepi tepi je sambil pegang dinding. Tapi dah lama2 tu aku pun mula la bergerak dengan sendiri dan "KEBABBBBOOO"..(haha,sound efek die nothing like dat k) aku pon jatuh jugakkk.. hehehe~ sakit bontot nyaahhh :P Seronak gile la maen haa.. Nisa asyik jerit2 je takot jatoh sebab x seimbang, haha. Yela,semua org first time kot. huhu ^^ Sekali tu aku jatuh berdua dengan kemma sambil berpeluk, amekk kau nyahh bergema ice rank tu dengan jeritan 'halus' dua ,minah cun tengah2 ice tuh.kuang3~ ^^ tak puas maen dohh selagi xpandai kawal bende alah kasut die tu yang berat macam adik aku je.(bayang adik 7tahun melekat kat kaki..-.-) and ini gambar2 di sana! hee <3


    Sumpah seronok sangat! Alhamdulillah Tuhan masih memberi kesempatan bersama kawan kawan bergelak tawa segala :D

   Oh btw aku jatuh 10 kali(habes basah seluar-kene beli seluar baru oh!) kemma 6 kali kot(kemma jatuh power,,satu badan belakng die landing,hik3) nisa xtahu la bape kali.. kuang3. raja at last jatuh gak,,puas aku nak bagi die jatuh,,ki3~

  Penat gile badan haa.. ni pon jari2 je gerak tangan xleh gerakk,, sakitt nyaahhhh! :O ok sampai cini dlu,,penat lohh tulis panjang. Omoo,, O.O xsedaar panjang gile,hee.. Daa pretty :D

Thursday, November 17, 2011

UiTM PUNCAK ALAM yeah!

Fightinggg!! saye tengah semangat oh nak masuk SEM 2 nih. Berkobar-berkobar *lagu VinceftZahid This time tobat tak nak memain dah. Well,memaen SANGAT dah. hee :) hidop kne cherriiooo! hehe. Bersama sahabat2 perjuangan yang masih bernyawa(lol mestilah),,saye akan buktikann pade semua! 4 FLAT ahoi! Oh! saye terasa nak upload gambar2 di bawah ini. Tadi terjumpe tepi Sungai Gombak. eheh :P MY PERFECT TWO kat PALAM :D Khairunn Nisa and Nurul Akmar Tajwi ^^ sayang kamoo ketat2!
hehehehe. Nisa n Kemma due2 pon suke amek gamba! kitorang memang gile bergamba! mestilah nyaaahhh. hek3~
me and Kemma. hehehe. Jeles taww dgn die ni..comey and KURUS! grrr >_< *dengki dengki. Kalau jalan 3 orang kan,,mesti ramai yang kelih kat Kemma n Nisa. Yang gemop2+nerd2 baru la nak tgk aku! sedeehhh..(ayat cg adnan :P) haha! so tgh jalan tiga2 tu xleh kuat sangat. kuat apa? hee,kuat PERASAN. :D
hihihi. NISA pon comeeyy. Ramai peminatt nehh. hik3. ^^ KURUS jehh tp xhabes2 kate die GEMOPP. terasa mak nyaahh! -.- haha. yup! mcm kemma tulis kat blog u kan,meme semek ni cakap banyok! hahaha! :D semppoiii.. XD
Ahak! FACT : this two LOVEEEE shopping. -.- haha. BIG SPENDER. hehe. Nak nanges saye kat MIDVALLEY ari tuh diorang ni shopping lame sangat sampai mall tu nak tutop depa xkeluar2 lagi! REKOD! hahaha~ Mak pon sukee shopping nyaahh tp time DUET RAKYAT masuk lahh, haha. Takpon DUET AIR PELUH sendiri. duet gajilah! -.- huhu ^^
ape2 pon kitorang memang bezz and we know it! hehe :P WONDERPETT. huk3. exactly! tu name timangan kitorang, haha. #nampak beno xmatured nye kitorang neehhh.huhu. Nway, I LOVE u GUYS SO MUCH. Let us all be success in life and akhirat. Aminn.. :D Fightinggg!*muke semangat

Tuesday, November 15, 2011

it's Crazy this thing we call l.o.v.e

Justin Bieber - Overboard Lyrics

 

It feels like we've been out at sea,
So back and forth that's how it seems,
And when I wanna talk you say to me,
That if it's meant to be it will be.

So crazy is this thing we call love,
And now that we've got it we just cant give up,
I'm reaching out for you,
Got me out here in the water and I,
Im overboard
And I need your love to pull me up
I can't swim on my own
It's too much
Feel like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me my lifesaver.

Never understood you when you'd say,
You wanted me to meet you halfway,
I felt like I was doing my part,
You kept thinking you were coming up short
Its funny how things change cause now I see.

So crazy is this thing we call love,
And now that we've got it we just cant give up,
I'm reaching out for you,
Got me out here in the water and I,
Im overboard
And I need your love to pull me up
I can't swim on my own
It's too much
Feel like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me my lifesaver.

It's supposed to be some give and take I know,
But your only taking and not giving anymore,
So what do I do?
Cause I still love you,
And you're the only one who can save me.

Im overboard
And I need your love to pull me up
I can't swim on my own
It's too much
Feel like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me my lifesaver.

 

 

powered by lirik lagu indonesia pretty how much i felt last night. then this song just stuck to my ears. :P again,not that i am hoping. i care less.



Gratisan Musik