Follow by Email

Sunday, February 17, 2013

potpetpotpet #1

Assalamualaikum . 
^______^ 
yehaaa mulakan bacaan dengan senyuman . puihh. 
 Just random talking here. Taktau nak update ape pun tapi nak updatee jugaakkkk . :P
Okeyyy pasal abang pat (no2) nikahh ! 
Sebelum majlis. Camwhoring satt ! itu adek le gengstaa mata dah berparut balik plkn kene besi katanya. 
Aih , dah jadi suami orang dah abang saya . Dlu kecik2 nangis nyorok bawah meja . Kuang3. Alhamdulillah . :) Tahniah bro ! 6t majlis bulan 6 uolss datang lew. jemput2!  :D

Okey2 kitorang pulak nak menngedik .

arhh aku tak gemok aku tak gemok *denial* haha. Baju tu ea , die bulu2 ombak rindu tebal sangat .  Okey salahkan baju pulak. Hahaha. Terjun longkang  sekarang . 

So , this weekend , hari Sabtu hari tu pergi mountain hiking . *MOUNTAIN sangat-.-* 
ok ok BUKIT lah . BUKIT TABUR . 
dekat je ,tak jauh pon , kat melawati sahaja. 15minit from home.
memang besssttttt wa cakap lu ! mula2 ingat macam ala2 BUKIT BESOR blkg sklah SESTER je , so macam hekeleh tak heran lah boleh smapai puncak dengan sukses ni . Sekali baru naik 1o minit macam tu , dah mintak nyawa mintak nyawa. HAHA. Bajet tough gile la aku kan sebab hari2 exercise ape ulang alik pergi kelas. Haha. Tup2 baru hiking kejap dah ponet nyahhhh. :P 
Tapi alhamduliilah , even banyak lah liku batu batan tanah runtuh akar pokok yang menjadi halangan , aku wawa and alia *the three dara* hahahaha made it to the top and down . 
Subhanallah ;') rasa nak nangis mase tengok view ni . 

yeayyy saya katangg ! -.-



with le sister Alia. budak ni panjat jeee tak henti. spenderwoman betol . kekekke .^^


wwooooooo! pengsan kejap . I jumpa Jacob dalam hutan ! tapi yang ni pakai shade lagi . Bluerrkk. Mohon kene gigit nyamuk . Dalam hati ku berkata , HAHA. 


wawa and kak faten . cant... stop... actin... like ... ribena... HAHA.
weeehooooo ! made it mamahhh ! :>


then hari ni hari Ahad , dari pagi mengemas rumah menggonyoh jamban mengemop lantai mengvakum tingkat atas meranapkan sangkar kucing membuang sawang dan memanjakan diri . Gyaaahhh ! macam lebih kepada menghambakan diri adalah . Hewhewhew kasihanilah saya. ;"( 

maaf . Sunday blues . 
Aku makin debakkkkk. Sekian. uwaaaaa . nangis seribu tahun ! >< Despite of hari2 jalan kaki dah lebih 150 juta langkah  tak kurus2 jugak ! Ni mesti sebab ROTI ! Arghhhh why you no irressistable my dear fluffy deliciouso breadsss ?? huk3 hari2 makin roti badan pon macam roti -.- eh tapi maklang puji pulak muka aku da macam panjang , "dah kurus laa Diahh " katenya . Tensi deh gua . Hari ni pergi masjid pulak macik Asmah cakap " ohh anak kak Non (mak den ) yang ni berisi sikit" (dibandingkan dengan WAWA memanglaahh macik oi !) Seb bek last2 die kate, "tapi ok la elok dah macam ni"
hee tetiba rindu atok ! Kalau aku tanya atok mesti die sokong aku . Suruh wawa gemok macam aku . Hewhewhew ,, nah flying kiss untuk atok . <3 

photogedik kejap. dah lama tak pakai shawl . hihi. kboi .  oh , lupa korek hidong . kekkeeke ;D






Saturday, February 2, 2013

Love is LOVE #2

Assalamualaikum and gooood mowwning *over -.-*

Nak pergi terus jalan highway tanak jalan bukit kampung kona kona . Hehe. 
I'm a fool out of love  
D;

"Underneath the moon , underneath the stars , here's a little heart for you "
up above the world , up above it all , here's a hand to hold on to 
but if i should be break , if i could fall away , what am i to do ? 
i need someone to take , a little of the weight , or i will fall through 
you're just the one that i've been waiting for , 
i'll give u everything i give em all 
but DONT LET ME FALL . 
- Lenka - 


Cinta itu susah . Rab cakap aku memilih , Tak , bukan , hm entah , jodoh tak sampai . 
Tapi mcm mane ek ? I've been thinking. Ok kate lah , cinta datang then kita kawen , means jodoh sampai . Then if cerai , orang kata jodoh tak kekal . Then if kawen balek ? Jodoh kuat pulak ? erk -.- Oke aku tau la tu semua mainan takdir , tapi mcm tak fair. 
LOVE's GREAT but it's PAINFUL. 
agreeeeee ! D;

Soal hati jangan fikir sangat kata orang. Boleh gila . Gila tak pikir ?! Haha. I;m just a normal human being .
Want to be loved and love someone . <3 
.
.