Follow by Email

Thursday, November 17, 2011

UiTM PUNCAK ALAM yeah!

Fightinggg!! saye tengah semangat oh nak masuk SEM 2 nih. Berkobar-berkobar *lagu VinceftZahid This time tobat tak nak memain dah. Well,memaen SANGAT dah. hee :) hidop kne cherriiooo! hehe. Bersama sahabat2 perjuangan yang masih bernyawa(lol mestilah),,saye akan buktikann pade semua! 4 FLAT ahoi! Oh! saye terasa nak upload gambar2 di bawah ini. Tadi terjumpe tepi Sungai Gombak. eheh :P MY PERFECT TWO kat PALAM :D Khairunn Nisa and Nurul Akmar Tajwi ^^ sayang kamoo ketat2!
hehehehe. Nisa n Kemma due2 pon suke amek gamba! kitorang memang gile bergamba! mestilah nyaaahhh. hek3~
me and Kemma. hehehe. Jeles taww dgn die ni..comey and KURUS! grrr >_< *dengki dengki. Kalau jalan 3 orang kan,,mesti ramai yang kelih kat Kemma n Nisa. Yang gemop2+nerd2 baru la nak tgk aku! sedeehhh..(ayat cg adnan :P) haha! so tgh jalan tiga2 tu xleh kuat sangat. kuat apa? hee,kuat PERASAN. :D
hihihi. NISA pon comeeyy. Ramai peminatt nehh. hik3. ^^ KURUS jehh tp xhabes2 kate die GEMOPP. terasa mak nyaahh! -.- haha. yup! mcm kemma tulis kat blog u kan,meme semek ni cakap banyok! hahaha! :D semppoiii.. XD
Ahak! FACT : this two LOVEEEE shopping. -.- haha. BIG SPENDER. hehe. Nak nanges saye kat MIDVALLEY ari tuh diorang ni shopping lame sangat sampai mall tu nak tutop depa xkeluar2 lagi! REKOD! hahaha~ Mak pon sukee shopping nyaahh tp time DUET RAKYAT masuk lahh, haha. Takpon DUET AIR PELUH sendiri. duet gajilah! -.- huhu ^^
ape2 pon kitorang memang bezz and we know it! hehe :P WONDERPETT. huk3. exactly! tu name timangan kitorang, haha. #nampak beno xmatured nye kitorang neehhh.huhu. Nway, I LOVE u GUYS SO MUCH. Let us all be success in life and akhirat. Aminn.. :D Fightinggg!*muke semangat

3 comments:

  1. aduyai..hahaha..xley bla ayat peah..kurus???xde mkne yer..nisa tu yg kurus..kikiki

    ReplyDelete
  2. hahahaha,,kurus okeeyyy.. nisa and kemma due2 kurus slimm melimmm. :P

    ReplyDelete
  3. yark!!...x yah na krus sgt la kan...hahahaha
    mmg senang na cri kawan but susah na cri kwan cam korunk!!!...
    hahahaahaha

    ReplyDelete