Follow by Email

Sunday, September 8, 2013

sayu hati sayu sekali .

Time nak exam mesti rasa nak tulis new post .
why oh why ?
Hm .
haaa feeling lost macam ni yang aku tak gomar ni .
hmmm.
Ape ntah nak tulis .
ni ape hati kering ni ? Huk.

Hm. Result sem 2 hari tu menurun sikit. Dean's List lagi , still , ALHAMDULILLAH .
Tapi menurun la pointer tu .
Dah tak dapat President's List ( kene 3.75 ke atas tiga sem berturut)
Lepas tu Test 1 for Sem 3 baru ni pun teruk .
Ade subjek siap dapat C+ . Terus rasa down .
Nak buat alasan yang mase tu aku demam tak dapat study tak dapat jwb leklok macam hmmm.
Lepas tu selalu mengantuk dalam kelas .
Sampai satu tahap lect marah . " Awak ni Ned asyik mengantukkk je . Malam2 uli kuih eaa ? "
Dup.
Sentap mak nyah .

Hm .
Kalau dulu dalam bas 2 jam pergi 2 jam balik boleh habiskan satu chapter nota .
Sekarang kroohhh termenung krohhhh termenung krooohhh termenung sampai sampai rumah .
Hm .
Ade lah tu yang tak kena mana2.

Hubungan dengan manusia .
Kepada manusia2 yang aku pernah sakiti mahupun kasari , sori mintak maaf mintak ampun sangat2 .
Kepada inital E and initial A - soriiiiii sangat2 :'(
Hubungan dengan Allah .
Hm yeah i know . Banyak kene perbaiki . InsyaAllah .

Sayu pulak rasa tulis post ni . Setting baik punya tengah hujan kot .
Hmm.