Follow by Email

Sunday, January 8, 2012

IXORIANNN :D

    Buenos Soresss.. (haha,hentam je Spanish aku nih ^^) Girls,kebanyakan mase skolah mesti ade "KLIK" diorang masing2 kan? Alah.sekarang pon ade. :P "KLIK" yang masuk satu kepala,ade je kepala lain2 tp still boleh get alonngg.. pon boleyyy :) So this time,aku nak stori the mory bout GENG mase kat TESMAL dulu.
Sebenarnya macam ade due, tapi this time nak cite pasal I.X.O.R.I,A.N dulu ^^ Layaannnnn..

Hmm,. susah taw nak buleh ke pikior name GENG ni, siap GOOGLE kot,, haha. last2 AIN SAKINAH (kot)
 dapat nama IXORA ,maksudnye BINTANG,, sweet kan kan kan? Tapi kitorang da kawan since fom1 tapi mase fom 2 baru nak pikior name,haha! 

Moments dengan IXORIAN mmg NO DULL MOMENT lohhh~ selalu gelak2,nangis2 ade jugak,*time fom 1 ECAH nak pindah,huu TT_TT.
Kitorang sume 8 org! hah,da mcm adik beradik aku je ramainyehh.. haha ^^ JOm kenal awek2 BINTANG nihhh hehu :P



See that? This the only pict yang aku ade yang seramai yang bolehh huu ;( mane ntah gamba dlu byk2,, haisshh.. 
Okeyyyy,,from right, that's me, (ihikkss,,kurus kann mase ni FOM 3 *sila ye kan aje -.-) 
Sebelah aku NUR SYAKIRIN. aka ANJANG#5. (oh kitorang ade name panggilan ikut beday :P,aku ANDAK ^^)
gelaran : MISS MIRROR 
sebab : everytime nak keluar mane2 wajib tgk cermin,smpai sanggup keluar masuk toilet X)
she is very sweet , talk a lot LOL , n GEDIK ops aku xcakap.,, hehe ampunnn yunkk :D
This girl aahh  i tell u is so the very smart okeyyhh.. no lie punyerrr (ihik, XD )
Teman tdo die xlaen xbukan mestilah BUKU. Penah jadi roomate ak jap mase fom4. Tu pun x nak peluk aku gak time tdoo! Buku jugeekkk die pelukk,. terkesookk makk D; hee

 In front of KIREN,that's NURUL ATIKAH. aka ATEH.#7. 
gelaran : MISS HOT-TEMPERED ^^
sebab : dulu Tikah ketua KAMAR 6,so die mcm BERKALIBER lebeh laa,, n Tikah sort of ketua geng kitorng la cos she's quite stern (ke? ahaha :p)
Tikah ni COMEL MOLEP LOTEYY jehh,, hahha *if u noe what i mean :D
Skang Tikah ade kat i  kat UITM PUNCAK ALAM nihh,, kdg2 jumpe lepas lah rinduuu.. <3
kdg2 da lame xjumpe kitorng pon POT PET lah kann apolaiii.. -.- tapi tulah,sedeyy walaupon dekat tp xselalu lepak sgt.. HEY! kitorng BUSY taww! bukan x sayang,,kan kan kan Tikah hee :3

Sebelah Tikah tu, NUR AIN SAKINAH aka UDA#4.
gelaran : MISS PSYCHOLOGY ehehh ^^
sebab : haha,sebab beliau xhabes2 mengeluarkan ayat2 ilmuan tinggi (mase tu kitorng fom1 so rse sgt ilmuan lahh kan ayat2 power beliau =.=)
Siap emosi + pergerakan tangan skali tuh cakapnyeehh! HAHA :D lawak la Ain ni,,  i Loikeee ^^,
jeng jeng jeng jgn xtau beliau skng di FRANCE .. si bonjourrrr.. chewah aku try ckp nih hehe :)
terer baq ang Ain ku syg, bila nak balik Malaysia,bawak mai satu marka FRANCE kat ceqq naaa.. hehu :P

Sebelah Ain lak SITI HAJAR aka USU#8 mkne nye paling muda (huh -,-)
gelaran : MISS SLIM (huhhhh -.-)
sebab : sebab die paling slim (huuuuhhhhhhhhh -.-'')
tu je nak cakap kbai.
HEHE,, xlahh  semek Klate comey loteyy ni besfren aku dari darjah 3 macam MURNI SYAHIRAH n AMATULLAH SYAKIRAH :D
 BAEKK AMAT! XD hee ^^ mcm bibik pon ade,haha, mase fom 1 kalu ade brg atas katil sepah2 mesti die tolong kemas,,hua3~ baekk kann,, leh wat menantu,, nak marah org ponn TRADEMARK die : "BASE.." *dengan nada  yang paling lembut dan malu2 ^^


ahoii! ini pulak *yang belah kanan pakai spek ILIYA SYAZWANI aka ALONG#1 *paling tua sekian terima kaseh haha :)
gelaran : MISS TOILET
sebab : HUAHAUAHAU! *xleh cakap nak gelak dlu,, haha XD *gelak nangis2
cian plak kan dapt gelaran camtu haha! ^^
actually sebab beliau kalau kitorang nak gi mane2,kumpul depan kamar tu satgi tgk2 mesti beliau keluar dari pintu TOILET depan kitorg. Penat jeh tggu! :0 dah mcm resmi beliau lah nak gi mane2 masuk toilet dluu..
HAHA ^^ amek kau dapt gelaran haa :P haha~ Ya pon sweet,cakap lemah lembut :D *paling jeles JARI die RUNCINGG woottt~ hee :3


taraaa! ini pulak NURUL FATIHAH aka ALANG#3
gelaran : MISS WORLD
sebab : ape ekk? mcm ingat2 lupe lakk eheh :S
kalu xsilap sebab suke menilik muke jugek kott hehe <3 Tehah ni suare die pergghh! Lemak manis santan bermadu gitu! Gilo sweeettt suare ketaq lutut ceq! hehe~ Juara nasyid ok peringkat negeri ok :P
Aku sangat suke tengok Tehah,dlm hati slalu ckp kalau aku lelaki kompem2 aku nak ngorat Tehah ni, hheheh~ dah la manis,manje,tinggi,chanteqq,lemah lembut gemalai semua ada :P hahah~ senyuman die alahhaiii~ hhuhuh ^^ *dah mcm pervert dah aku -.-
Tehah,i miss u wuu <3



aucakkk! hehe :P yang ni pulak missing in action sket =.=
NUR AISYAH aka ANGAH#2
gelaran : MISS DEWAN 
sebab : Kah3! die kene gelak dulu b4 cite! haha,maseh teringat muke sebek Ecah sebab kene tinggal kat meja makan v-v
HAHA! Yelah,xtau la die makan macm mana,sebab gane2 pon mesti die PALING LAMBAT sudah. Kitorang dah nak blah beliau mesti baru bangun sambil mentogok air,eheh~ haa amek dpt gelaran mcm tu! kuang3~
Ecah ni manje,cengeng *hee ,PEMURAH (suke blnje kitorang KFC n keropok lekor ^^ n makanan die semua kitorang tibai ^^),comel,with her unique laugh line :D. Maybe sebab die manje,kitorang sume mcm sayang Ecah bebenow, dats y time die pindah mase Fom 1 akhir tahun,kitorang mcm sedih ala2 sentap jiwa gtu. Tgh menaip ni pom aku rase sedy LOL D; Ecah pon besfren aku dari darjah 5. rindu kamoo Cah!

Walaupon semua da jauh tak terdengar khabar,tapi aku nak anda semua tahu wahai Ixorian korang selalu dlm hati ku ini cewaahhh! ^^ Kenangan tetap ade. Jaoh di mate dekat di hati. Yah percaya kalau ade jodoh Tuhan akan pertemukan kite lagi :S Selamannya Yah nak korang tahu korang selalu dalam hati Yah <3



Lots of LoVe,




2 comments:

  1. Yah!bukan ain tapi leeya lah bagi nama...:)
    lagi satu my dear...ain kat russia lah..:p
    ain pun dah xingat dulu ayat selalu buat ayat 'ilmuan' siap dengan gaya tangan...hahaha...
    love you too

    ReplyDelete
  2. hahhaa! maap le ain da tua ni ha nyanyuk sket
    haha tawu tp da mals nak edit plak mase tahu tu kuang3,, xpelah ain :D nway, yah pon leb ain jugakk! ><,

    ReplyDelete