Follow by Email

Friday, December 2, 2011

AM NOT A.L.O.N.E

 Dear Motmotme, :)

       Semalam hari yang ADVENTEROUS bagi aku. hari yang SPONTANEOUS. hari yang GUMBIRA. Betul. Tak selama  sedih itu menghantui kita. Tak selamanya kita menangis bersendirian. Tak selamanya kita mengingati yang lain. Sebab pada semua saat-saat itu Allah ada bersama kita ;D

     So,like i said,a SPONTANEOUS day rightt.. The morning before I was like sighing and 'mengenang nasib' because the KPT allowance was not -in- yet. And it was terrible because like for the whole week I have to eat only whole grain bread and nestum-which I actually prefer coz u know,, felt like my trousers looses a bit. hii :3
Then, Nisa and Kema suddenly like ,''lets go watch "OMBAK RINDUU"!! . out of nowhere. -.- well,i am a NO NO PERSON when it comes to INVITATIONS. hee.. And praised to Allah swt. the KPT was -in- at the time when we were about to go. So,I was REALLY REALLY grateful! >_< Thennn.. off we gooo.. :P

    Then,while waiting 4 the bus.,suddenly my roomate Khairun and her friends,Fai and Tini wanted to go to Sunway Pyramid. Then again,SPONTANEOUSLY we rent a car. SAGA je pon.. -.- but it was AWESOMEEE coz the driver-TINI was AWESOMEEEE!! haha :D On the way,dah la sesat -_-'' then bertembung dengan satu car ni yang fully loaded dgn ala ala BAD BOYS gtu. (kitorang fully loaded dgn AWESOOMEE GIRLSS keyyhh ^^) . memang cari pasal! Leh pulak TINI ni rasa tercabar then main kejar2 dengan mamat2 senget tuh. Yang kitorang ni terpekik terlolong lah. HAHA. ada yang takot ,ade yang excitedd.(duhh -.-) ade yang marah.. haha. Seb bek depa blah gak last2-ikut jalan laen.

    Kitorang redah hujan lah. Ala ala citer hindustan lari2 tepi highway... hua3! ^0^ sampai je kat Sunway tuh terus book ticket then makan and SHOPPING! giler! Seb bek PENGALaMAN ITU MENGAJAR. Cos I didnt spend too many last night. Fuhh! Just the right thing and the right amount. :D Then tengok movieee..! OMBAK RINDUU oh! hehe :D Nangis tengok AARON AZIZ nangis! *melting melting.. kui3. Nisa gile semangat nanges! Aku at least cover2 la jugak. haha, Tapi ramai je yang nanges dalam wayang tuh. TT_TT

   Dan nak balik tu pon SOSAT BARAT jugak,,, haishh,, fail bawak kereta around KL lohh~ Nak sampai tu pun CUAK coz da lepas limit masuk. Bapak lah rancangam jahat : nak tidor hotel lah,,nak tidor mcD lah..nak tdo lam kete lahh.. nak masuk u kuar balik lahh.. sebab takot kene tahan balik lambat dan kene kompoun! huhu! Then,REDAHH jerr last2.. masukk bodo jee,,abang polis tu baek lah pulakk kan,, hhiih :D

    Anyway,, it was sooooo AWEEESSOOMMMEEE! (-.- i have said it many times right..hihi :P)


IN CAR:D


DRIVER-tini ^^


RULES BREAKER -.-

Praise to Allah.. ALHAMDULILLAH~