Follow by Email

Saturday, November 9, 2013

Meh nak cite

Annyyoooo ~ 
Kitew nak meng-update blog ini stelah sekian lama gitewwww
Hmm so sekarang i am so miss lonely lonely dkt rumah pasal semua pi Kuantan tengok baby
HAWANI SAFIYYAH 
hik hik kiteww dah jadi MOK CIK MOT la pulak sekarang 
mihmihmih :3 tomey anak saudara pertama kiteww hiks 
So patutnya sekarang I have so many things to do 
(selalulahh update blog time2 busy) 
tapi macam malas nak buat so kiteww meng-online lah ye sekian :) 

Petang nanti dah kena balik ke Bukit tak Beruntung mana woi malas nya gaaaaa 

Hari Khamis nanti test JPJ uhuk me is so scared :( harap dapat mengawal kegelabahan yang menggila 
( masalahnya, just imagining me myself dalam kereta dgn pakcik JPJ kat sebelah je pun jantung aku dah dup dap dup dap ) 

Hm cuti seminggu ini tak rasa relaks langsung wuu me is sad 
Hari selasa dah teman Alia sehari hantar dia balik Johor naik bas ( okay ini pengalaman , so best la juga )
Hari Rabu pagi2 lagi dah ikut abang Pat balik Kuantan teman kakak ipar kat hospital 
Khamis seharian dalam wad nasib baik  ada WIFI wakakaka 
( btw service KPJ Specialist Hospital mmg da best ehemm cik abang nanti
 kiteww nak masuk sini jugak taw )
 wakakaka pengsan cik abang 4 hari je dah 6ribu botak botak ! okaylah kiteww beranak kat rumah je weee sayang tak? memahami sangat ni -- -- ''

Jumaat malam balik sini ( first time naik bas kat Kuantan tu wuyooo kenapa orang Kuantan hensem2 menyesal pindah dulu meowww hahahah )
Sabtu keluar dengan Kemaaaa oh yea rindu gilakk dengan Kemaa huhu . Kema bawak someone eceehh hensem wak lu ! kekekeke macam comel je macam comel je. 
Kema dgn si dia have fun dua orang yang aku ni kelip pah kelip pah sebatang kera je hahaha i dont mind okay tipu i do mind kenapa takda orang nak teman kitaaaa uwaaa !! 

Nak pergi lagi Times Square baju kain skirt semua murah2 tak kisah la brand tak brand pedulik hapa aku menyampah juga taw orang penting brand ni menyampah menyampah menyampah . Ingat barang murah tak berkualiti ke huh ? Maju lah barang cantik tapi murah untuk peahh ! ngee 
 Hari ni Ahad dan sekarang dah pukul 10 perut pun dah menggerudi haruslah kiranya kiteww mengundur diri nak pergi print assignment bla bla bla. 
 Selamat bertemu lagi ya donggggg 


No comments:

Post a Comment