Follow by Email

Saturday, October 13, 2012

Dear Diary ,

Assalamualaikum :)
 
 
*sila tukar mood bacaan anda kepada mood budak sekolah rendah*
Hari ini kite nak cite kat semua pafal diari kite duludulu. Hehe.
Kite kan ,dari drjah 5 lagi dah ada diari ,sebab kite suke menulis peraasaaan kite dalam tu. Mase tecik2 dulu kite slalu tulis pasal kite suke kat sapa. Heeee
Aaah, memang kite gatal sket mase kecik2. HAHAHAHA. Eh mak kite menyampuk , die kate kite gatal banyak. -___-
Ari tu kite tengok2 balik diari lame kite, pastu kan , kite jumpe part yang kite tulis pasal DEAR . haha tanjat boboi. ☺☺ mase tu kite darjah 6, tak sangka kite. HAHA. Nah. Kite bagi awak bace sket, hehe jgn bgtau org laun taw ! ><,
 

Yang ni mase kite darajah 6 , kite tulis pasal DEAR lepas balik kem elit. Hihhihi ^^ ade kat sblah muke surat tu kite tulis pasal kite ingat DEAR tulis kat kamus kite mcm ni : “miss me in your heart”. Erk, Haha, Kelakaa kan ?



Ynag ni pulak mase kite tingkatan 1 mula2 kite masuk MAK LAGAM. Haha. Masuk2 jumpe je da gatal. :B



Yang ni kan kite taw mseti ramai kawan kite slalu buat dlu. Macam kire markah kite dengan orang kite suke. Kalau tinggi maknenye boleh kawen, HAHA,kite buat dgn name DEAR. J


 
 
First time kite cakap dengan DEAR. Kat Koperasi. Kite tegur seluar die. HAHAHA. Kot. Mcm lupe pulak. -.-
Tu je la yang pasal DEAR dalam diari kite sikit2. DEAR kate takde diari so nak bace yang kite kan. DEAR , i wish you dont sad sad anymore. J
Haha . Mase kecik2 memang ayat diari tak boleh go. Nak gelak guling mulut biuh kite rase bile bace balik. Diari mse tingkatan 1 smapi 5 pulak penuh dgn HIM. -.- bile bace nangess... :’( haihhh.

 
 
Oh ini chat aku dgn HIM. Bace ayat die, Aku langsung tak rase bangga bace. Aku lagi rase bere sere malu ade la sebab aku tau die nak bgtau mcm ni :”awak, perlu ke awak upload gmba byk2 tayang kat orang? “ the same reason why he left, well, one of the reason. But anyway , TYSM, u still sudi jadi my friend. J
 
setakat itu sahaja kali ini potpet dari aku , anak dara zaman batu. ! ;)

No comments:

Post a Comment