Follow by Email

Thursday, October 4, 2012


Asyik kisah sedih je , gumbiraa la pulak ! ;3

                Hm hm hm ape aku nak cite pasal bende bende gumbiraa ni eh? Nak potpet pasal ape kan? Banyak bende gumbiraa yang terjadi dlm hidup aku kebelakangan ni tanpa aku sedari sebab yelah , manusia, bab2 duka jiwa lara tu jugak die nak ingat , kan? Hee .. aku lah tu ☺☺☺☺. Hm, buat list lah? Haha. Top 5 aje. Boleh ? J

                Okay. Number 5. Jatuh kepada pencapaian akademik aku, huhu. Alhamdulillah , baru je lepas Test 1 dan keputusan dah tahu. Jadi , aku dapat semua A. Subjek? Advanced and Basic Anatomy and Physiology , Bioscience , Physchological , Medical Microbiology , Islamic Studies dan Malaysian Studies. Oh feninnn mak nyah @_@. Ade dua subjek aku dapat highest , Advanced Anatomy and Physchology. Yahooo ! Legakan hati sendiri dan mama ayah sekejap J.

                Nombor 4. Hm hm hm. Bonding dengan keluarga. Sebab sekarang duduk rumah hari2 jadi tahu semua yang happen. Tak kisah la kisah yang buat aku nangis ke, gelak ke,terkentut ke, bila everything become one, aku rase bersyukur dan yeaahh, aku gembira dapat hidup dgn mereka ini. <3

                Nombor 3. Jeng jeng jeng. Ni yang aku sungguh tak sangka. Aku dah kawan balik dengan HIM. On FACEBOOK lah. Dengan beraninye setelah mendapat kaunseling dari Bay Nisa dan Lube, aku add die. Pastu cancel. Pastu add balik. --..—and at last , die approve ! MUA-HA-HA ! gumbiraaaa nye aku ! perasaan aku ? hm hm hm. Lagi gumbiraa kot sebab stlh bebrapa siri chatting , aku yakin aku dan dia dah completely OVER. Dalam solat , aku doakan die bertemu jodoh terbaik untuk die. J

                Nombor 2. Perubahan diri. :D sekarang aku dah mula pakai hijab covering the chest. Sebelum ni , pakai tudung betul2 atas bukit -.- . bila dah makin matang , dah boleh fikir baik buruk , dapat ilham dan intuisi lagi *ecewahhh* dari sahabat2 yang berhijab penuh , aku mulakan langkah satu persatu. Abang ayah aku pun lately macam jeling2 cara pemakaian aku. Yelah , harus , sebab aku everyday keluar rumah. Ape2 hal kang haaa.. tapi yang paling aku gumbiraaa ialah kecintaan itu yang insyaAllah kian terasa. :>

                Nombor 1 ! DEAR ! :3 oh yang ini rahsia.

 

Sekian sahaja TOP 5 kegumbiraaann patik hari ini. Selamat maju jaya ! :D

2 comments:

  1. congrate peahh.hope.peah akan dpt ape yg peah nak.amin:)

    ReplyDelete
  2. macehhh kemaa :) mendoakan yang terbaek untuk kema juge <3

    ReplyDelete