Follow by Email

Friday, June 7, 2013

G o o d b y e , for now *lambai tangan*

assalamualaikum . 
awas . kali ini entry i takde huruf besar kerana sesungguhnya malas nak tekan shift
lol 
.
al mukadimahnya , minggu lepas aku final exam untuk semester 2 .
minggu di mana semua hormon jadi tunggang terbalik , jerawat2 semua main cak cak cikebum cikebum
nafsu makan membuas , kepala menjadi tandus kerana rambut keguguran 
( omg dah macam teruk gile je ) hehe kesimpulannya , hectic lha hectic !
.
.
exam macam , dangggg asal semua baca laen keluar laen ? apalah nasib kan . 
punyalahh pulun duk study hafal bagai nak rak sampai tak tidor 
tup tup 
yang kita bace tu tak kuar pun , cobaan cobaan :,<
Pastu time OSCE eh eh capital letters ( osce tu mcam kene buat procedure with a real patients depan 
clinical instructor, ade pegawai KKM pantau )
so macam cuak neves terketaq lutut semua adaa aiahhhh 
yang ni paling aku takleh lupa 
dah name pun first time OSCE kan so normallah nerbes tu , 
tapi yang takleh bla habis2 semua station aku uwaaaa nangis 
haha kan dah kata hormon dah tunggang terbalik . 
6_6
ni ah muke pasrah bile soalan spot tak kuar an an  , lempang lelaju , 

so aku duduk menumpang kat rumah Bella kat Shah Alam belakang MSU tu , 
sebab takut gak nanti travel jauh2 exam lewat pulak masuk . 
lagipun boleh study group ye dak ? hehe. yeye je . ( eh ye lhaa ! ) -.-
So yang bermastautin kat rumah Bella are aku , Rab , and si Kecik Sabrina . okey lha okey lha , motif entry ni is actually nak bagitau aku rindu seposen due kat moments tu , HAHA . eh opps capital letters , hihi.
.
.
syok gilak wa cakap lu beb . sebab seminggu tu ade je orang yang aku nak panggil 'beach' ( gurauan universal langsung tidak meninggalkan kesan di hati ) , so sekarang kat runah mcm alaa who am i going to call that ? hehehe gurau je lha u olss. rindu la kat suara halilintar si Bella tu dgn macaroni cheese die  and kecomelan die kan , 
then rindu kat si Rab gojes tu and her air ovaltine (kaitan -,-) haha okey okey her gelak yng cam 
tersedak air seminggu hikhikhik dan si Sabrina pretty  with her potpotpet never ending chitchat haha .
kitorang dah macam kene rasuk dah kadang2 tu .
paling best bila gelak macam nak pecah rumah tu . buat mcm rumah sendirik je kite2 ni ek rab sab ? 

memasak bersama
bertido bersama
study tengok tv umpat orang pun kita masih bersama
kadang2 ,  tarik muka 
bila sabrina tak tlg masak pandai makan sahaja 
tapi lepas tu okey sebab yang basuh pinggan dia
hey hey 
( sila nyanyikan ikut rentak lagu Black yang lagu sudirman tu oh dangg lupa tajuk die )
*beb , i'm just kidding k we ol tak tarik muka pun , i tulis sebab masuk lagu je* hehe

balik je rumah , bukak FB , komenting wif sabrina die dah cakap 
"hey i rindu u ol lah , sbb seminggu asyik tgk muka u ol je kan siang malam "
awwwww ;"> that's sweet girl . we miss u too . 
ape pun , sem 2 is a wrap ! 
Hope kite semua lulus dgn cemerlang for our exam and may we see again like... next 3 weeks -.-
okey sedih cuti 3minggu je cuti sem , 
Till then , boiiii ! 
Bella , Rab and me 

Rab , Sab , Bella , Mas and Mimi , :>

the kuntilanak betik and the vampire pisannnng HAHA

pow pow imma shoot ya wif this choc yummy  lol :>

eceh eceh perlu gmbar ni ? haha suke hati i la , cos we shine bright like a diamond , cchoi 

Jannah , Wawa me Rab and Bella 


1 comment:

  1. rab gelak mcm tersedak air seminggu?? tak bole belah wehyy! HAHA

    ReplyDelete