Follow by Email

Wednesday, May 29, 2013

A FAMOSA LA SANGAT -_-


Assalamualaikum ,
Isnin hari tu , family pakngah from langkawi datang . Sepupu masuk Matrik Melaka .
So saya ni exsaitoddd la nak ikot they ols anta sepupu tu
Sebab ?
Tak pernah sampai Melaka . HAHA.
Kesian Cik Yah ni . Muehihi ^^
Hajat di hati nak jalan2 kat bandar Melaka , paling nak tengok A Famosa
Gedik2 amik gambar siket ke kennn . ;P

So off we go .
lovely mama dan ayah . tengah tunggu pakngah and pakcik  kat soromban ni ha. dating dulu . :)



makhluk2 yang ikut sekaki . 
mama is sooo coolioo . ajak camwhore buat muke terus pose . kekekke  ^^

 hm lepas tu aku rase the fun is over . 
Pendaftaran punya lame sampai pukul 4 A Famosa ke mana , nyonya ke mana 
Sedihh gua , duduk rumah study pun pekdah oi . 
Apapun , saje je nak update ni. Takdak idea pun . Sedang bingung lagi stress dong
Doakan aku untuk Final Exam next week boleh ? 
Terima kasih . :)

No comments:

Post a Comment