Follow by Email

Monday, February 13, 2012

cebik jangan tak cebik D;

Pergi Uptown dekat Setapak,
Hari hujan habis kita basah,
Muka tak senyum gigi tak nampak,
Apakan daya hati gelisah


    heheheheh ^^ entry pantun tadika gtu! HAHA :D Kita nak luah je perasaan yang dah membeku ala ala ICE AGE dalam hati ni hah.. Dua tiga hari ni memang PMS je muke kite wakk.. -.-'' Muka mintak siku ade, muke mintak hutang ade *mestilah,kan jual TOPUP haha. :D , muka mintak penyepak jangan tanye lah.. Kite rase kawan kite NISA dan KEMA mesti dah ready kaki belakang kite bile kite jalan depan sorang2, ehehe ^^ ye dop?

   Kawe tok tahuu la bakpo... D; Rase gelisah , mcm ade bende tak kene. Nak bercakap kang keluar perkataan terlarang tak pun keluar nada HIGH PITCH punyer suara. hee :3 Tau,post yang lama dah bagitau mungkin kadang2 hati kite rase KOSONG. 0.0 ummm,knape? Sebab ROHANI kite tak MAKAN. :) Tapi sebenarnye aku rase macam JAHAT je baru2 ni. Sebetolnye , diri ni banyak sangat kecacatan T_T


Rasa macam ni V-V


Naseb baek lahh sahabat KHAIRUN NISA and AKMAR TAJWI amat bersaborrr dengan kiteww nihh... huhu toche2,, ^^ Tapi setelah bermusahabahkan diri, kite sedar yang ape yang kite buleh buat kalau setakat macam tuh? Kan? Mesti lah amek tindakan,kan kan kan? Umm,,, kite perlukan semangat! Nak nak FINAL EXAM is so the very mery around the cornerr,, -.-'' haishhh cuak jgn xcuakk...

This is just how i would like to be + better muslimah :)

So kamu kamu dan kamu, jangan masam muka. Kalu masam jugak cepat rendam kepala dalam air gula! HEHE :D Have a great lifeee, insya Allah :) 

Lots of love,





No comments:

Post a Comment