Follow by Email

Wednesday, April 17, 2013

M E I M E I


Assalamualaikum 


 in the memory of MEIMEI ;'>

Tadi terbuka album kucing WAWA , so I saw this pic of MEIMEI and JERRY . 


So suddenly it was like , "banggg" it hit me . Gosh , I really miss her . Miss her like I am currently making a pool out of my eyes . I miss her cuddle . I miss her smile . I miss her gedikness. HAHA. I miss her meowww . I miss her softness and fluffyness . ;"<

Tak lama sangat since MEIMEI left us . About .. oh aku taknak ingat tarikh tu . Sekarang kubur MEIMEI ada pokok bunga cantik gile tumbuh . Bunga apa itu hanya mama yang dapat pastikan tapi cun woh sebab bunga tu campur merah kuning kalau tak silap aku . 
Elok je cantik bawah pokok rambutan :) MEIMEI sayang , it was you isn'it? Okay I am crazy , tapi setiap kali aku pergi lawat MEIMEI tu lah aku cakap . 

And sometimes aku cakap " kakak  mintak maaf sebab tak dapat jaga MEIMEI sampai MEIMEI besar . And tak bawak MEIMEI pergi klinik when u was sick . And kakak mintak maaf kakak baling bawah katil  MEIMEI bile MEIMEI cium2 pipi time akak tengah tidur ( kacau la MEI.. ) And kadang2 malas mandikan MEIMEI huhu :") . And bila malas bebenor bagi MEIMEI makan lambat , huu and lepaskan MEIMEI keluar rumah sampai kene kacau dengan jantan jalanan takda rumah . Kakak mintak maaf sangat2. " 
:"<

Cry 
.
.
Cry more 
.
.
Tak tahu kenapa aku sangat bonding dengan MEIMEI . mgkin sebab dia paling comel ( agak bias di situ) and aku selalu culik die bawak masuk bilik maen dgn die sorang2 . HAHA TAMAK . MEIMEI suka orang lepas mandi . Kalau lepas mandi , die ada atas katil , satgi di sondol2 kat kite manjew gitu , huhu, MEI... rindulah awak :'< then MEIMEI boleh bawak peluk , die manje suka kene belai . Boleh tidur dengan dia lagi . Tak kisah dah mase tu berapa banyak kutu die transfer kat aku . HAHA. 


So , MEIMEI .. kehilangan awak sgt dirasai , tak kisah lah orang nak kata awak ni haiwan je , tapi I love you soooo much rase macam lagi sedih dari clash dengan pakwe and lagi sakit dari period pain . 
Totally , obviously , there is no cat can replace you . just you my ayang cuk kak . HAHA. funny what I call her is it ? Dont care . 






No comments:

Post a Comment